Nijmegen gaat naar de klimaatmars!

Help jij ons het Klimaatmars op 6 november het grootste dat Nederland ooit heeft gezien te maken? Kom dan op 22 oktober mee op een tocht door Nijmegen om zo veel mogelijk Nijmegenaren te mobiliseren voor het Klimaatmars! We hebben jou nodig voor flyeren en in het gesprek gaan met mensen op straat!

6 NOVEMBER

Begin november komen wereldleiders bijeen tijdens de VN Klimaattop in Glasgow. Dit is hét moment voor massaal protest. In alle hoeken van de wereld gaan mensen de straat op om politieke leiders tot actie te bewegen. Zo ook in Nederland: op 6 november gaan we massaal naar Amsterdam!

Mobilisatie actie

Datum: 22 oktober 2021, 12:00

Plaats: Grotiusgebouw Montessorilaan 10 6525 HR Nijmegen

DE ROUTE

We gaan beginnen om 12:00 op de campus (bij het Grotiusgebouw). Tijdens de lunchpauze zullen we langs verschillende faculteiten op de RU en HAN campus gaan. Daarna fietsen we samen naar het centrum, om daar zo veel mogelijk mensen te bereiken en op te roepen om 0- 6 november mee te doen. We eindigen bij het station tussen 15:00 en 16:00.